Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth audio adaptéry
- velmi dobra kvalita
- ASUS
- Bluetooth
- USB
Okamzite po pichnuti funguje ako ma... keby sa to dalo povedat aj o inych 'veciach'
Bezproblémovo funguje win10
Zatial neblbne,nemám problemy s pripojenim DualSense.
- Zvuk cisty
- Pripojenie stabilné
- Mnoho powerbank to nezvládnu napájať taky malý odber a po určitom čase zariedenie vypnú
- pre prenos zvuku nevhodný sekavý zvuk
OK
Som spokojny
- Pocuvatelny zvuk
- Minimalne oneskorenie
- Nema uzivatelske menu takze sa zariadenia paruju naslepo
- X
- X
- malé zariadenie
- výstup signálu musí byť celkom blízko ku zdroju napájania vysielača BT s dlhším ako s dodaným káblikom 50cm to nefunguje.V návode to nie je uvedené ani sa to neda prečítať pretože ste to firemnou samolepkou prelepili,
vysielaš BT musí byť stále napájaný s dodaným zdrojom 5v
a ten musí mať zásuvku 240v celkom blízko výstupu signálu max 50cm čo sa musí riešiť predlžovačkou na 240v návode to nie je aj ten je prelepený firemnou samolepkou.
- cena-kvalita, dostupnosť softvéru
- Funguje pod Linuxom (Ubuntu 20.04 LTS).
- Čip UB 400
Niektoré inštalácie a aktualizácie Win 10 môžu mať problém s týmto USB Bluetooth adaptérom. Win 10 hlási, že Bluetooth nie je pripojené a nevie vyhľadať žiadne zariadenia. Funguje rovnako ako čínsky CSR 4.0 (UB 400) v Mojom prípade bolo potrebné manuálne nainštalovať ovládače z
alebo
Pod Linuxom funguje adaptér spoľahlivo - Plug&Play bez nutnosti inštalácie ovládačov.
- skvela kvalita zvuku
- male rozmery
- nema stabilny odber, powerbanka sa po par sekundach vypne
Funguje bez problemov
- nefunguje
nekupujte, úplný nezmysel a doslova krádež, lebo sa spoliehajú, že nikto to nebude vracať, keď to stojí pár euro
- Šikovne
Zatial funguje
- rýchle pripojenie
Pripojenie bluethooth funguje bezchybne. Kvalita prenášaného zvuku je výborná.
- vypina sa ked nechcete
- nepripoji sa
- pripajanie vam doslova zozerie nerwy.
vratil som, vymena za znacku ugreen 70601 a ten funguje genialne.
Zobrazujem 121 - 140 zo 231 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...12 Ďalšie »